Αρωγός ο Δήμαρχος της Ν. Ιωνίας

Στα πλαίσια των επαφών τους με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων, συνάντηση γνωριμίας με τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλή Γκότση είχαν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου μας. 

Ο κ. Γκότσης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Συλλόγου μας και την Πέμπτη (26/11/2015) μας δέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα της αρμονικής γειτνίασης και κοινής δράσης των περιοχών Αγίας Φιλοθέης Αμαρουσίου- Αλσούπολης Ν. Ιωνίας. 

Δοθείσης της ευκαιρίας, ο Σύλλογος έθεσε υπόψη του κ. Δημάρχου διάφορα προβλήματα που έχουν ανακύψει στα σύνορα των Δήμων Ν. Ιωνίας-Αμαρουσίου και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης, με κυριότερο την τοποθέτηση σήματος STOP επί της οδού Λαυρίου στην διασταύρωση με τη λεωφόρο Νεαπόλεως-Πευκών.

Ο κ. Γκότσης άκουσε με προσοχή τις απόψεις του Συλλόγου κι αφού ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχει κάνει ήδη από την πλευρά της η δημοτική Αρχή, δήλωσε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση των αιτημάτων.

Στην προσπάθειά του για βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Αγίας Φιλοθέης, ο Σύλλογος θα συνεχίσει τις επαφές του με τους Δημάρχους των όμορων Δήμων. Δυστυχώς, παρότι ο Σύλλογος επανειλημμένως την έχει ζητήσει, μια συνάντηση με τον Δήμαρχο της πόλης μας, κ. Γιώργο Πατούλη δεν κατέστη δυνατή μέχρι σήμερα…